Новини

07 Жовтня 2024

Увага! 08 жовтня 2024 року розпочнеться курс «Цифрові навички для освіти з Google: практична програма»

 Google course-for-educators-SHkilne-zhyttya-1536x1536-2

Шановні колеги!

Повідомляємо, що у межах співпраці Міністерства освіти і науки України з компанією Google заплановано проведення безкоштовного навчання для педагогічних працівників на онлайн-курсах.

Курс «Цифрові навички для освіти з Google: практична програма», який розпочнеться 08 жовтня 2024 року, орієнтований на педагогічних працівників різних напрямів та розкриває такі ключові теми як штучний інтелект (Gemini), цифрова безпека, сервіси Google для забезпечення інтерактивності освітнього процесу (YouTube, Google Презентації, Таблиці тощо). Реєстрація відкрита за посиланням:

https://rsvp.withgoogle.com/events/google_digital_skills_for_education_practical_program/forms/registration

Курс «ІТ-інтенсив для вчителів інформатики від Google», який розпочнеться 04 листопада 2024 року, орієнтований на педагогічних працівників, що залучені до формування інформатичної компетентності здобувачів освіти (включно на початковому рівні здобуття освіти). Під час навчання слухачі зможуть покращити свої навички програмування, опанувати сучасні інструменти, методики викладання та отримати корисні освітні матеріали від Google. Реєстрація на цей курс відкрита за посиланням:

https://rsvp.withgoogle.com/events/cs_intensive_for_educators/forms/registration

Контактна особа: Вікторія Лещенко, моб.тел.+380737337171.

Заступник Міністра з питань

цифрового розвитку, цифрових

трансформацій і цифровізації Дмитро ЗАВГОРОДНІЙ