Новини

04 Квiтня 2024

Запрошуємо до реєстрації учасників освітнього процесу на інтерактивні парламентські онлайн-уроки. Під час заняття ми розповідаємо просто про складне...

 Снимок экрана 2024-04-04

 

Шановні колеги!
Вітаємо вас і принагідно щиро дякуємо за плідну співпрацю у сфері громадянської освіти та участь у масштабних уроках Освітнього центру Верховної Ради України. Разом нам вдалося об'єднати майже 60 тисяч школярів та студентів на парламентських просвітницьких заходах всеукраїнського рівня.
Принагідно запрошуємо до реєстрації учасників освітнього процесу на інтерактивні парламентські онлайн-уроки. Під час заняття ми розповідаємо просто про складне: історію та основи українського парламентаризму, засади роботи гілок влади в Україні, зокрема, Верховної Ради України, її комітетів та народних депутатів, способи взаємодії з Українським Парламентом. Виклад інформації супроводжується навчальними відеороликами та завданнями. Окрім того, в кінці кожного заняття проходить вікторина на визначення переможця (передбачено призи).
Клас/ студентську групу реєструє відповідальний вчитель (куратор) за посиланням:
✔️ 5-8 класи: https://forms.gle/gpgecBMGXaKFTpUJ9
✔️ 9-11 класи та студенти 1-2 курсів: https://forms.gle/eRvyYgTXEr2xF5E49
Просимо Вашого сприяння у доведенні зазначеної інформації до закладів освіти, а відтак – просуванні демократичних цінностей і розвитку парламентаризму в Україні.
Чекаємо на зустріч!
З повагою
Освітній центр Верховної Ради України

Снимок экрана 2024-04-04 - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJGpdJa4bM_yB-8zjOlN8BFbttU7v0xt6QFjk0F5xYKcseAw/viewform