Новини

03 Квiтня 2024

Презентація онлайн курсу «Працевлаштування без фільтрів»

 1-1-1080x578

 

Шановні колеги!

Міжнародною організацією праці за підтримки Міністерства освіти і науки України розроблено онлайн курс «Працевлаштування без фільтрів» про вивчення прав та обов’язків у сфері праці, який розміщено на платформі дистанційного навчання «Професійна освіта онлайн» (https://profosvita.online).

«Працевлаштування без фільтрів» – це онлайн курс у вигляді інтерактивної гри про те, як знайти роботу з хорошими умовами праці, як розпізнати непорядного роботодавця, як зрозуміти, чи тобі пропонують чесні та безпечні умови працевлаштування. Під час проходження освітньої гри можна ознайомитися із типовими ситуаціями, які трапляються при прийомі на роботу, на робочих місцях, у разі хвороби та на лікарняному.

Презентація онлайн курсу «Працевлаштування без фільтрів» відбуватиметься на платформі YouTube 04 квітня 2024 року о 16.00 год. За посиланням: http://surl.li/sfbfm

Директорат професійної освіти просить довести до відома закладів професійної (професійно-технічної) освіти інформацію про презентацію курсу з метою участі адміністрації, педагогічних працівників, осіб відповідальних за кар’єрне консультування, а також здобувачів освіти випускних груп закладів освіти.

За додатковою інформацією звертатися до Анни Бондар, експертки команди підтримки відновлення та реформ Міністерства освіти і науки України, тел. +38(097)-919-82-13, e-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript "> Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

З повагою,

Генеральний директор Ірина ШУМІК