Новини

25 Червня 2021

Директор нашого ліцею, Новосад Ю.А., брав участь в онлайн-зустрічі з директорами ЗП (ПТ)О, яка відбулася 25 червня 2021 року на тему: «Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах професійної (ПТ) освіти

34986072 

 

Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Саме це питання висвітлили фахівці управління Державної служби якості освіти у Херсонській області під час онлайн-зустрічі з директорами ЗП (ПТ)О, яка відбулася 25 червня 2021 року.

Олена Данилова, т.в.о. начальника управління, Надія Тимченко, головний спеціаліст відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та роботи з експертами, зосередили увагу на функціях та повноваженнях управління Державної служби якості освіти, на компонентах внутрішньої системи та забезпечення їх функціонування, на самооцінюванні освітніх і управлінських процесів закладу професійної (професійно-технічної) освіти.

Лариса Гаран, головний спеціаліст відділу вищої та професійної освіти управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації, Світлана Ткаченко, директор навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Херсонській області, порадили керівникам закладів спланувати роботу на новий навчальний рік з урахуванням Методичних рекомендацій з питань формування внутрішньої системи забезпечення якісної освіти у закладах професійної (професійно-технічної) освіти, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 06.05.2021 р. № 509.

34986072