Новини

24 Грудня 2015

Учні нашого ліцею взяли участь в благодійній акції «Сонечко в долонях», яка проводилась в рамках реалізації Програм «Джерела Таврійського краю»

дари добро дети инвалид коляска    DSCN1837

   Силами учнівського самоврядування були зібрані кошти, які були направлені на реалізацію благодійної акції «Сонечко в долонях».  Благодійна акція «Сонечко в долонях»  проводиться в рамках реалізації Програм «Джерела Таврійського краю» та «Я-родина – Батьківщина» відповідно до напрямків - «Джерело доброти та милосердя».

   Головною метою Акції є залучення  молоді до вирішення проблем представників соціально-незахищених категорій населення через організацію та проведення соціально-значущої діяльності. Учнівським самоврядуванням було зібрано 4700гривень, на ці кошти були придбанні подарунки:

  • Обласному «Будинку Малютки» для дітей з ураженням ЦНС («мобілі» на дитячі краватки, дитяче харчування);
  • Вихованцям Цюрупинської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступеня (солодощі, предмети особистої гігієни, предмети одягу);
  • Виділені кошти матері загиблого в АТО Гаїцького Олександра, випускника Херсонського професійного суднобудівного ліцею.

   Відвідуючи ці заклади вручаючи подарунки, спілкуючись з дітьми, ровесниками, працівниками,  хлопці отримали найцінніше – щиру вдячність, джерело для подальших позитивних дій та змін.

   Благодійність - творити благо.  Зробити когось щасливішим і радіснішим в житті. На це здатні люди, які вірять у щастя, мрію, надію. А якщо є такі люди, значить, є і надія на краще! А це Наші хлопці!

   Подяка всім групам, які взяли участь у благодійній акції.

   Президент учнівського самоврядування ХПСЛ Котяш Станіслав

DSCN1832 DSCN1833

DSCN1834 DSCN1837

DSCN1840  DSCN1840

DSCN1844  DSCN1845

DSCN1851  DSCN1852

DSCN1854