Новини

19 Березня 2014

Добро починається з тебе. Приєднуйтесь! Допомагайте дітям, обділених долею.

Изображение 011 Изображение 009

   Інваліди є в усіх країнах та в усіх ланках суспільства. В різних країнах як причини, так і наслідки інвалідності неоднакові. Це обумовлено різними соціально-економічними умовами і залежить від тих кроків, які здійснює держава для підвищення благополуччя своїх громадян.

   Більше того, у нашій країні, як і в усьому світі, простежується тенденція зростання кількості дітей-інвалідів.

   Рівень цивілізованості суспільства багато в чому визначається ставленням суспільства до дітей-інвалідів. В умовах економічної нестабільності, кризового стану практично всіх складових гуманітарної сфери, початкового етапу правової стабілізації інваліди виявилися найбільш незахищеною категорією населення.

   У суспільстві дітей-інвалідів сприймають по-різному: одні до них абсолютно байдужі, інші жалісливі, треті, їх менше, активно допомагають їм.Изображение 005

   У нашому ліцеї було вирішено провести благодійну акцію під однойменною назвою Всеукраїнського проекту «Добро починається з тебе», у ході якої було зібрано необхідні кошти на подарунки дітям Цюрупинського дитячого будинку-інтернату. Це єдиний в Україні заклад, де навчаються та лікуються діти з надзвичайно складними формами інвалідності. Понад 50% із них сироти та діти позбавлені батьківського піклування. Вони з дитинства прикуті до візків, ліжок, милиць, проте це діти з активною життєвою позицією.

   Так учні нашого ліцею поклали опіку над такими дітьми, щоб вони не відчували себе самотніми, щоб мали більше спілкування з однолітками, щоб могли реалізувати свої здібності і вміння. Учні нашого ліцею надали посильну матеріальну допомогу своїм підопічним, підготували і провели цікаві конкурси та  виступили з яскравим концертом.

  Адміністрація Цюрупинського дитячого будинку-інтернату висловили щиру подяку нашим учням і вчителям за благодійність.

  Просимо й призиваємо всіх небайдужих 

приєднатися до Всеукраїнського проекту «Добро починається з тебе»,

який спрямований на допомогу дітям, обділених долею.

 Изображение 004 Изображение 007

Изображение 008 Изображение 010

Изображение 012 Изображение 013

Изображение 014 Изображение 016


 Изображение 006 Изображение 017

Изображение 018