Новини

21 Листопада 2023

З 01 до 15 грудня 2023 року на базі комунального закладу «Центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради відбудеться виставка моделей військової техніки, присвяченої Дню Збройних Сил України (дистанційний формат)

 foto centr uch tvorchosti

 

     З 01 до 15 грудня 2023 року на базі комунального закладу «Центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради відбудеться виставка моделей військової техніки, присвяченої Дню Збройних Сил України  (дистанційний формат) (далі-Виставка).

Виставка проводитиметься відповідно до програми проведення обласної виставки моделей військової техніки, присвяченої Дню Збройних Сил України (додаток 1).

З інформаційно-методичними матеріалами проведення Виставки можна ознайомитись за покликанням https://bit.ly/47afxDE

Матеріали надані учасниками, підсумки Виставки будуть розміщені на сайті заходу за покликанням https://bit.ly/40QIWAN

Учасники Виставки вихованці, учні, слухачі закладів позашкільної освіти учні закладів загальної середньої освіти, професійної (професійно-технічної) освіти,віком до 18 років.

Для участі у Виставці учасникам

-необхідно до 01 грудня 2023 р. зареєструватися за покликанням: https://forms.gle/HG72L2SA5T91KciM8 та надіслати на електронну адресу Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript "> Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript заявку на участь (додаток 2)

Під час заповнення електронної форми учаснику необхідно надати:

  • від 3 до 5 фото експоната з різних ракурсів (формат файлів .jpg, .png)
  • презентацію експоната у вигляді постера (формат файлу .pdf, .jpg, .png)  (зразок постера подано в додатоку 3).
  • У постері висвітлити пошуково-дослідницьку діяльність, новаторські рішення  автора.
  • покликання на відео з демонстрацією процесу роботи моделі якщо вона діюча (відео з демонстрацією процесу роботи моделі потрібно розмістити на Youtube-каналі учасника, покликання на нього надати при реєстрації в електронній формі)

Підведення підсумків Виставки 15 грудня 2023 року.

Контактні особи з проведення заходу: Тетяна Тарасова (050603484)


Офіційні документи тут: