Новини

17 Вересня 2020

17 вересня відбувся семінар голів МК класних керівників у форматі відео конференції. Тема семінару: «Тайм-менеджмент та ресурси для підвищення ефективності роботи класного керівника та вихователя»

31668458

 

   17 вересня відбувся семінар голів МК класних керівників у форматі відео конференції. Тема семінару: «Тайм-менеджмент та ресурси для підвищення ефективності роботи класного керівника та вихователя».

   Провідною ідеєю виступу координатора семінару, методиста НМЦ ПТО Бондар Н.П. стали слова  Д. Кенеді: «Якщо не знаєш ціни свого часу, не чекай, що його будуть цінувати інші».

   Учасники семінару пройшли онлайн тестування: «Чи володієте ви відчуттям часу?» та «Уміння використовувати робочий та особистий час», виконали вправу «П’ять років», ознайомилися з технікою-методом «Чому?» та методами керування часом.

   У ході семінару слухачам були запропоновані методичні рекомендації: «Як вести щоденний облік часу», «Основні правила планування власного часу», «Ідеї, які допоможуть правильно витрачати час», «21 спосіб навчитися все встигати», «Як боротися із тайм-перешкодами» та інші.

   Григор’єва С.Я., голова МК класних керівників ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище», презентувала матеріали «Формування правової культури учнів» (на виконання рекомендацій листа МОНУ № 1/9-385 від 20.07.20р. «Деякі питання організації виховного процесу у 2020/2021 н.р. щодо формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок».

   Матеріали «Загроза коронавірусу та способи попередження захворювання» підібрала, систематизувала та запропонувала колегам голова  МК класних керівників викладач нашого ліцею Решетько Тетяна Олександрівна.

   Семінар сформував в учасників переконання: час – це непоправний ресурс, він йде незворотньо, але за допомогою особистого тайм-менеджменту можна отримати виграш у часі в 25-30%.

31668458 31668476