Новини

04 Лютого 2024

Інформація до Дня безпеки в Інтернеті. 6 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету. Цей день є чудовою нагодою нагадати, наскільки важливо зберігати в безпеці свої особисті дані та фінанси у світі сучасних технологій.

 SID2024 Save-the-date-cropped-2

 

6 лютого 2024 року День безпеки в Інтернеті

Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

У всьому світі, День безпеки в Інтернеті відзначається в більш ніж ста країнах і координується об’єднаною мережею Insafe/INHOPE, за підтримки Європейської комісії, а також 31-им національним центром забезпечення безпеки в Інтернеті по всій Європі.

Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращої і більш безпечної онлайн-спільноти. Вона служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів, підприємств, політиків і широких верств суспільства, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого інтернету.

 

Для проведення освітнього заходу до Дня безпечного Інтернету, пропонуємо використовувати матеріали на тему платіжної безпеки, розроблені експертами Національного банку України в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай, наведені нижче.

 ПЕРЕЛІК ТА ПОСИЛАННЯ НА МАТЕРІАЛИ

 Матеріали для середньої, старшої школи та студентів: 

 

Заняття з платіжної безпеки на уроках англійської мови (для середньої, старшої школи та студентів): 

Долучайтеся до святкування Дня безпечного Інтернету разом з Національним банком України та зробіть свій внесок у формування важливих знань з платіжної безпеки в молодого покоління.