Новини

26 Листопада 2023

Благодійна організація Teenergizer та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) надають безкoштoвні психoлoгічні онлайн-кoнсультації підліткам та мoлoді з усієї України

 teenergizer-retina-2

 

Благодійна організація Teenergizer та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) рoзпoчали спільний проєкт, що має на меті надати 50 000 безкoштoвних психoлoгічних онлайн-кoнсультацій підліткам та мoлoді з усієї України.

Проєкт безкоштовних та анонімних онлайн-консультацій для підлітків та молоді стартував у 2017 році та наразі є частиною Всеукраїнської програми ментального здоровʼя за ініціативою Олени Зеленської «Ти як?».

Підлітки та молодь, які потребують безкоштовної психологічної підтримки, можуть звернутися за посиланням на наш проєкт - https://teenergizer.org/, до наповнення нового застосунку «Мрія». Ми впевнені, що можливість отримати психологічну допомогу в один клік, здатна допомогти підліткам та молоді, що переживають булінг серед однолітків та тривогу через освітній процес. Крім того, ми маємо професійні ресурси, перевірені 32 738 підлітками (станом на 2 листопада 2023 року).

Наші спеціалісти — студенти-волонтери факультетів психології та соціальної роботи, що проходять навчання на 2 курсі бакалаврату і старше, та були відібрані через індивідуальні інтерв'ю. Усі спеціалісти пройшли первинне навчання у психолога в напрямку когнітивно-поведінкової терапії (24 години) перед початком консультування і щомісячно проходять групові та індивідуальні супервізії, а також підвищення кваліфікації два рази на рік. Стандарти оцінювання консультантів є затвердженими МОЗ (додаємо у вкладенні). Також в межах проєкту консультації надаються психологами Teenergizer — дипломованими спеціалістами, які регулярно проходять підвищення кваліфікації. Консультантів Teenergizer було відібрано ще при запуску програми через співбесіди з командою організації.

Усі консультації є індивідуальними та надаються онлайн через чат на сайті https://teenergizer.org/, телефоном чи через чат у зручному для клієнта месенджері.

Ми готові детальніше розказати про наш проєкт на спільному дзвінку із спеціалістами платформи «Мрія» за потреби.