Новини

24 Жовтня 2023

25-27 жовтня 2023 року відбудеться XV Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» в режимі онлайн

 1695200178-2

 

25-27 жовтня 2023 року відбудеться XV Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» в режимі онлайн.

Приєднуйтеся до обговорення актуальних питань інноваційного розвитку освіти на 52 конференціях, презентаціях, семінарах, круглих столах, панельних дискусіях, педагогічних коучингах, майстер-класах, воркшопах, дискусійних панелях у режимі онлайн. ПРОГРАМА РОБОТИ виставки у вкладенні. Участь у заходах безкоштовна.

Виставка представлятиме 236 закладів вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукових установ, навчально-методичних (науково-методичних) центрів професійної (професійно-технічної) освіти, закладів професійної (професійно-технічної) освіти, загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, органів управління освітою (обласних, міських, районних, об’єднаних територіальних громад), центрів професійного розвитку педагогічних працівників, постачальників програм і рішень для освітнього процесу.

Організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Офіційний сайт виставки https://innovosvita.com.ua/

Слідкуйте також за анонсами учасників, тематикою вебінарів на сторінці в Facebook https://www.facebook.com/worldedu.exhibitions/

З найкращими побажаннями миру й добра

Оргкомітет виставки - Компанія «Виставковий Світ»

Тел.: (067) 656-51-89, (067) 721-49-46

E-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

З повагою

Директор НМЦ ПТО у Херсонській області Ткаченко С.П.


Шановні пані та панове!

Слідкуйте за інформацією на офіційному сайті виставки

https://innovosvita.com.ua/index.php/uk/about-the-exhibition/program

Програма заходів буде постійно оновлюватися до 25 жовтня 2023 р.