Новини

28 Грудня 2021

Вітаємо учнів нашого ліцею: Сташкевича Микиту і Козій Максима (викладач: Решетько Т.О.) з призовими місцями у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

80641eb8e53f619d3146ddfe5db1d14a

 

 З метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді у Херсонській області відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів: українська мова та література, англійська мова, історія, математика, біологія, географія, фізика, астрономія, хімія.
       Учасниками етапу були учні закладів загальної середньої освіти, гімназій, ліцеїв, закладів професійної (професійно-технічної) освіти Херсонської області.
       Враховуючи особливості адаптивного карантину, на підставі чинних нормативно-правових актів і рекомендацій МОЗ України та Головного державного санітарного лікаря України щодо протидії пандемії коронавірусу, на виконання наказу управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації від 07.10.2021 р. № 205 ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад відбувся у дистанційному форматі. Завдання для проведення предметних олімпіад були розроблені КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».
       

Заклади професійної (професійно-технічної) освіти достойно представили учні-переможці І етапу – 112 здобувачів освіти із 12-ти закладів. Учасники показали достатній рівень підготовки і за підсумками маємо переможців з предметів:

  • Біологія: Сташкевич Микита, учень ДНЗ «Херсонський професійний суднобудівний ліцей», посів ІІІ місце;
  •  Хімія: Козій Максим, учень ДНЗ «Херсонський професійний суднобудівний ліцей», посів ІІІ місце.

    Ми вітаємо учнів-переможців та їхніх викладачів, бажаємо творчого натхнення, подальших інтелектуальних перемог!