Новини

15 Грудня 2021

15 грудня викладач нашого ліцею - Вероніка Ковтуненко брала активну участь у семінарі-практикумі викладачів та майстрів виробничого навчання з професій зварювальних робіт, який відбувся в режимі онлайн

37124836

 

         З теоретичним підґрунтям зазначеної проблеми присутніх ознайомила Вікторія Кір’язова, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Херсонській області.

         Про особливості та переваги роботи у цифрових застосунках meet, google форми, leaningApps  під час викладання спецдисциплін продемонструвала викладач ДПТНЗ «Новокаховське вище професійне училище» Галина Балан.

         З використанням дошки Padlet  на уроках теоретичного навчання присутніх ознайомила Вероніка Ковтуненко

Досвідом використання сучасних виробничих технологій на уроках виробничого навчання поділилися майстри виробничого навчання:

  • Сергій Пічугін  (ДПТНЗ «Новокаховське вище професійне училище»), «Виконання плазмового різання за допомогою станка з числовим програмованим керуванням»;
  • Анатолій Матяш (Новокаховський професійний електротехнічний ліцей), «Використання тренажера зварника на уроках виробничого навчання»;
  • Вадим Мовчан (ДНЗ «ВПУ № 2 м.Херсона»), «Впровадження в освітній процес новітніх виробничих технологій (на прикладі зварювального інвестора ssva270Pз рукавами AbicorBinzlel)».

        Підсумовуючи роботу семінару, Вікторія Кір’язова закликала викладачів та майстрів виробничого навчання крокувати в ногу з часом, бути технологічно грамотними, удосконалювати своє професійне уміння та навички. Суспільству потрібен педагог, який володіє глибокими професійно-педагогічними знаннями, здатний до творчих, нестандартних рішень, готовий до роботи в інноваційному середовищі. 

37124778 37124815
37124836 37124888