Новини

19 Листопада 2021

Вітаємо викладача укр.мови та літератури Яловіцьку Н.Д. з перемогою в обласному огляду-конкурсі на кращий онлайн-урок з української літератури Диплом І ступеня.

Вітання Яловіцька   

 

   Протягом жовтня 2021 року з метою підвищення професійної компетентності викладачів з української літератури, поширення передового педагогічного досвіду й підтримки їх творчої діяльності проводився Обласний огляд-конкурс онлайн-уроків. Учасникам конкурсу було запропоновано провести онлайн-заняття (без зворотнього зв’язку зі здобувачами освіти) за єдиною темою «Творчість українських письменників в контексті літературно-мистецьких тенденцій шістдесятих років ХХ століття». Викладачі на власний розсуд обирали для аналізу творчість Василя Симоненка, Дмитра Павличка, Івана Драча, Миколи Вінграновського, Григора Тютюнника.

   У конкурсі взяли участь 21 викладач української літератури з 18 закладів П(ПТ)О Херсонської області.

   Конкурсні уроки продемонстрували творчий підхід педагогів-конкурсантів до викладення матеріалу, нестандартні форми роботи, використання онлайн-технологій. Учасники конкурсу показали досить високий рівні методичної та фахової компетентностей, а також кращі особистісні якості.

   Оцінювання онлайн-уроків здійснювалося членами журі (І етап) та викладачами закладів освіти (ІІ етап - громадське оцінювання).

36654796

На підставі оцінювальних листів рішенням журі конкурсу визначено переможця, якого нагородили

Дипломом І ступеня:

Яловіцьку Ніну Дмитрівну, викладача української мови та літератури.

Вітаємо і бажаємо творчої наснаги і здоров’я для подальших перемог!

wedding PNG19490