Новини

27 Травня 2021

Упродовж трьох днів 25, 26, 27 травня викладач нашого ліцею Круглов Ю.О. брав участь у Інтернет-марафоні викладачів предмета «Захист України» і ділився досвідом роботи з питання: «Організація та проведення військово-польових зборів...

заставка на сайт

 

   Упродовж трьох днів 25, 26, 27 травня викладачі закладів професійної (професійно-технічної) освіти Херсонщини ділилися досвідом роботи з питання: «Організація та проведення військово-польових зборів: нові можливості та виклики сьогодення». У марафоні взяли участь 19 педагогів закладів, у яких учні здобувають повну загальну середню освіту.

   Викладачі знайомили з планом проведення триденних польових зборів і навчально-тренувальних занять, що проводяться з метою практичного закріплення рівня знань, умінь і навичок учнів наприкінці навчального року. Під час проведення занять більшість використовують не лише навчальні бази закладів, а й проводять заняття на базах військових частин, військових комісаріатів, лікувально-оздоровчих установ. До їх організації залучають органи місцевого самоврядування, волонтерів, учасників бойових дій на сході країни, військових національної гвардії. Є гарні приклади організації спортивних польових таборів, використання полігонів, проведення спільних заходів з школами.

   25 травня викладач нашого ліцею - Круглов Ю.О. поділився досвідом системної, планової роботи з учнями, продемонстрував відео та фотоматеріали проведених занять.

    Кожний виступ був цікавий, у кожному виступі були свої родзинки.

  Учасники марафону зробили висновок, що формування в учнів умінь застосовувати знання в реальних, життєвих умовах під час розв’язку практичних завдань та здатності визначати і обґрунтовувати власну життєву позицію – основний пріоритет у викладанні предмета «Захист України».

заставка на сайт 34616130
34616130 34616127