Новини

29 Ciчня 2021

Викладачі загальноосвітніх дисциплін нашого ліцею взяли участь у педагогічних читаннях на тему: "Дистанційне навчання: моделі, технології, перспективи для викладачів загальноосвітніх дисциплін ЗП(ПТ)О"

 33184442

 

  Згідно з планом роботи НМЦ ПТО у Херсонській області 29 січня 2021 року в онлайн-режимі на платформі Zoom проведено педагогічні читання  «Дистанційне навчання: моделі, технології, перспективи» для викладачів загальноосвітніх дисциплін ЗП(ПТ)О.

  Навчання – це неперервний всеосяжний процес. Тому сьогодні на зміну традиційним «закритим» системам навчання приходять нові «відкриті», до яких належать змішане та дистанційне. Організація цих систем навчання - виклик сьогодення. Їх формат - простір можливостей як для викладачів, так і для здобувачів освіти ЗП(ПТ)О. Про це у своєму виступі «Змішане та дистанційне навчання у ЗП(ПТ)О як технологія змін і трансформація у викладанні дисциплін гуманітарного циклу» розповіла методист НМЦ ПТО у Херсонській області Зарівняк Ірина.

  Як ефективно провести онлайн-уроки з використанням різноманітних цифрових інструментів і платформ розповіла методист НМЦ ПТО Олена Марухнич у своєму виступі «Створення навчального контенту для реалізації ефективного дистанційного навчання».

   Спеціалісти НМЦ ПТО у Херсонській області наголосили увагу на тому, що в умовах дистанційного та змішаного навчання, коли викладачі та здобувачі освіти не можуть бути поруч, взаємодія між усіма учасниками освітнього процесу (адміністрацією закладу, вчителями, учнями та батьками) – це один з найважливіших факторів успішного функціонування будь-якої освітньої спільноти, що набуває особливої значимості!

  НМЦ ПТО у Херсонській області бажає педагогічним працівникам ЗП(ПТ)О здоров’я, невичерпного творчого потенціалу на педагогічний ниві!

 33184430  33184439