Новини

29 Грудня 2020

Підсумки обласного конкурсу творчих проєктів з громадянської освіти «Вільна та свідома особистість – це стале майбутнє України» серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О. Вітаємо наших учнів з почесним ІІ місцем!

32806129

 

Підсумки обласного конкурсу творчих проєктів з громадянської освіти

«Вільна та свідома особистість – це стале майбутнє України» серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О.

Вітаємо наших учнів з почесним ІІ місцем.

          Особистість здобувача освіти ЗП(ПТ)О розвивається і формується під впливом багатьох факторів: об’єктивних і суб’єктивних, природних і суспільних, внутрішніх і зовнішніх, незалежних і залежних від волі та свідомості людей, які діють інтуїтивно чи на науковій основі відповідно до поставленої мети виховання. На сьогодні питанню щодо виховання підростаючого покоління приділяється особлива увага, тому що формується людина нової України.Це довели здобувачі освіти 14 навчальних закладів ЗП(ПТ)О Херсонщини, представивши на розгляд журі обласного конкурсу з громадянської освіти «Вільна та свідома особистість – це стале майбутнє України» творчі проєкти.

          За рішенням журі обласного конкурсу творчих проєктів з громадянської освіти «Вільна та свідома особистість – це стале майбутнє України» серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О учні нашого ліцею: Коростельов Михайло, Степанський Микита, Терещенко Артем отримали почесне ІІ місце.

         Щиро бажаємо кожному учаснику успіхів у навчанні та творчих здобутків і висловлюємо вдячність викладачу громадянської освіти: Картанович Т.А. за вагомий внесок у розвиток та мотивацію розумної молоді – майбутнього нашої держави!

32806129