Новини

06 Листопада 2020

УВАГА!!! Google організовує безоплатне навчання за курсом «Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії» для педагогічних працівників закладів освіти

Google-Services-466x480

 

Керівникам закладів освіти, учителям, викладачам

Google Україна у співпраці з Міністерством освіти і науки України щодо розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання в період карантину, пов’язаного із запобіганням поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, організовує безоплатне навчання за курсом «Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії» для педагогічних працівників закладів освіти, яке відбудеться з 12 по 22 листопада 2020 року.

Курс має практичне спрямування, враховує всі напрями щодо розгортання середовища:

  • Планування, структурування, оформлення документації управління проектом й забезпечення комплексного впровадження в діяльність закладу освіти, налагодження ефективної взаємодії між усіма учасниками освітнього процесу.
  • Технологічний супровід щодо налаштування, створення й систематизації облікових записів користувачів, керування підключеними додатками, рівнями доступів, рекомендації щодо усунення можливих проблемних ситуацій, які стосуються використання різних пристроїв та видів програмного забезпечення.
  • Організація освітньої діяльності через інструмент Google Клас, який дозволяє об'єднати учасників у захищеному середовищі, поширювати й тиражувати інформацію чи матеріали, збирати файли на диску викладача, контролювати й переглядати історію виконання завдань, надавати індивідуальні консультації, організовувати дискусії, формувати звіти для опікунів й підсумкові відомості з оцінками успішності.
  • Здійснення взаємодії з батьками чи опікунами учнів / студентів, налаштовувати дієве спілкування, розсилки й обговорення через спеціальні групи.

Навчання розпочнеться 12 листопада 2020 року о 17:00 з перегляду відео-трансляції з описом навчального процесу, знайомством із програмою, організаційними питаннями та матеріалами завдань. Курс містить п’ять модулей, кожен із яких складається з відео-лекції, практичних вправ, підсумкового тесту, розрахований на опрацювання матеріалів протягом 1-2 годин щоденно.

Освітній процес за курсом організований у захищеній віртуальній кімнаті, забезпечується методичний супровід, консультування, на період навчання надається тимчасовий персональний обліковий запис в реальній системі для можливості ознайомитися з перевагами системи G Suite for Education.

За підсумками курсу учасники отримають сертифікат про успішне завершення навчання за програмою "Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії" в кількості 15 годин.

Посилання на форму реєстрації: https://bit.ly/2Gr8gs5.

Із організаційними питаннями, детальною програмою та анонсом курсу можна ознайомитися на спеціально створеному сайті за посиланням https://bit.ly/3kRpXjw.

Унікальний формат курсу побудований на живому спілкуванні з тренерами Академії цифрового розвитку, компетенції кожного з яких підтверджені сертифікацією Google for Education, які протягом терміну навчання будуть консультувати, допомагати, супроводжувати, щоб створити для учасників ситуацію успіху й забезпечити комфортні умови навчання!