Новини

10 Вересня 2020

Спеціалісти ДНЗ ХПСЛ прийняли участь у розширеній онлайн-нараді, яка була проведена НМЦ ПТО у Херсонській області на платформі Zoom

31625957

 

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Херсонській області провів розширену онлайн-нараду на платформі Zoom. Задля більшої ефективності розгляду нагальних питань, нарада була проведена в три етапи:

  • 7 вересня 2020 р. – із заступниками директорів з навчальної роботи, методистами, викладачами суспільно-гуманітарних дисциплін;
  • 9 вересня 2020 р. – із головами методкомісій профтехциклу та заступниками директорів з навчально-виробничої роботи;
  • 10 вересня 2020 р. – із заступниками директорів з навчальної роботи, методистами, викладачами природничо-математичних дисциплін.

Головною темою наради стало обговорення питань щодо особливостей викладання загальноосвітніх і спеціальних дисциплін у 2020-2021  навчальному році.

Спеціалісти НМЦ ПТО у Херсонській області рекомендували педагогам під час роботи більше уваги приділяти традиційному повторенню вивченого матеріалу за минулий навчальний рік та запровадити коригуюче навчання. Також вони акцентували увагу учасників онлайн-наради, що, враховуючи особливості поточного навчального року, актуальним у роботі освітян повинно стати використання інформаційних технологій, веб-сервісів і платформ.

31625968 31625970