Новини

09 Квiтня 2020

9 квітня 2020 року викладач нашого ліцею - Ольга Набіт взяла участь у майстер-класі для викладачів фізики та астрономії за темою: «Інтерактивні інструменти та сервіси на уроках фізики та астрономії», який відбувся у формі відеоконференції

30205382

 

  9 квітня 2020 року за організації НМЦ ПТО у Херсонській області відбувся майстер-клас для викладачів фізики та астрономії за темою: «Інтерактивні інструменти та сервіси на уроках фізики та астрономії» у формі відеоконференції з використанням програми Zoom.

    У відеоконференції учасники ділилися своїми методами дистанційної роботи з учнями.

    Викладач нашого ліцею - Ольга Набіт провела майстер-клас зі створення та використання Google Classroom, розповіла про переваги зберігання інформації на Google диску та продемонструвала свої напрацювання по оцифруванню паспорту та комплексно-методичного забезпечення предмету. Вона наголосила про переваги такого формату для підготовки та під час уроку.

   На сьогодні потрібні онлайн-інструменти, які мають забезпечити весь необхідний функціонал: від групових відеоконференцій і онлайн-тестів до систем, в яких викладачі зможуть гнучко планувати і втілювати дистанційне навчання.

 

30205315 30205345
30205382