Новини

09 Березня 2020

До Всесвітнього дня води, який святкує вся планета 22 березня, в нашому ліцеї були проведені різноманітні заходи головне завдання, яких - нагадати учням про величезну важливість водних ресурсів для підтримання життя на Землі.

wd11filipinologo5644 адлпрварвдаьи

 

До Всесвітнього дня води, який святкує вся планета 22 березня, в нашому ліцеї були проведені різноманітні заходи  головне завдання, яких - нагадати учням про величезну важливість водних ресурсів для підтримання життя на Землі.

Хоч у світі немає нічого,

що було б слабше за воду,

та вона може зруйнувати

найтвердіший предмет

(Лаоцзи)

Вода – найбільший скарб, що є на Землі. Ми повинні її берегти та раціонально використовувати. З нагоди відзначення цього дня cьогодні в нашому ліцеї відбувся захід присвячений Всесвітньому дню води.

Для учнів були проведені години спілкування та перегляд відеороликів, запропоновані Державним агентством водних ресурсів України. Учні дізналися про унікальні водні ресурси найбільших річкових басейнів України та про дбайливе ставлення щодо використання води.

В актовій залі виступила агіт-бригада «Раціональне природокористування» (керівник Решетько Т.О. – викладач предмету «Біологія і екологія»).

Кожен з нас повинен зробити добру справу для збереження, охорони та відтворення водних ресурсів:

  • закрити кран на кухні чи у ванній кімнаті для збереження десятка літрів чистої води;
  • викинути випиту пляшку води не в річку, а в спеціальний сміттєвий контейнер;
  •  очистити джерело, яке повністю замулене і може просто пересохнути.

Не відмовляйтесь від добрих справ, адже спільними зусиллями ми збережемо природу.


d1dd896-depositphotos-6745677-m-2015