Новини

20 Грудня 2019

Заступник директора з НВР нашого ліцею Самойлова І.Г. взяла участь у заняттях школи проф.майстерності заступ.директорів закладів професійної (ПТО) освіти з навчально-виробничої роботи, який відбувся на базі ДПТНЗ «ХПЛіцей зв’язку та поліграфії»

 28999084

 

   20 грудня 2019 відповідно до плану роботи НМЦ ПТО у Херсонській області на базі ДПТНЗ «Херсонський професійний ліцей зв’язку та поліграфії» відбулося заняття школи професійної майстерності заступників директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з навчально-виробничої роботи.

   Директор методичного центру Світлана Ткаченко підкреслила, що забезпечення неперервного й цілеспрямованого професійного розвитку педагогічних працівників відповідно до сучасних вимог зумовлюють необхідність концептуальних змін. Керівники закладів, методичні служби покликані збагачувати педагогічні кадри творчими знахідками, підтримувати в колективі прагнення до пошуку нових ідей, давати змогу молодим педагогам оволодівати педагогічною майстерністю, розвивати їх потенціал. Саме педагогу належить ключова роль в модернізації та оновленні системи професійної освіти.

   Досвідом роботи щодо ролі заступника директора у створенні ефективної системи удосконалення професійної компетентності педагогів поділилася заступник директора з навчально-виробничої роботи Херсонського професійного ліцею зв’язку та поліграфії Лідія Верем’єва.

   Слухачі Школи відвідали методичний захід: «Кулінарна студія. Перезавантаження освіти».

  На занятті було розглянуто основні пріоритетні завдання модернізації професійної освіти та визначено заходи на ІІ семестр 2019-2020 навчального року.

28999070 28999074
28999094 28999098