Новини

11 Грудня 2019

Досвідом роботи з теми «Упровадження методу проектів для стимулювання особистісного розвитку учнів на уроках технології» презентувала викладач нашого ліцею Панчук С. на семінарі-практикумі, який пройшов у формі вебінару

28882405

 

   11 грудня 2019 року на базі Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Херсонській області відбувся семінар-практикум з теми «Методи стимулювання особистісного розвитку учнів на уроках технології» у формі вебінару.

   Оксана Воличенко, заступник директора з методичної роботи НМЦ ПТО у Херсонській області, висвітлила особливості формування ключових предметних компетентностей та побажала плідної праці учасникам семінару.

   Досвідом використання в роботі методів формування творчих здібностей учнів шляхом колективно-групового навчання поділилась Марія Волос, викладач ДПТНЗ «Херсонський професійний ліцей зв'язку та поліграфії».

   Світлана Чорна, викладач ДНЗ « Вище професійне училище № 2 м.Херсона» презентувала основні методи формування креативності на уроках технології.

   Досвід роботи з теми «Упровадження методу проектів для стимулювання особистісного розвитку учнів на уроках технології» презентувала  викладач нашого ліцею Світлана Панчук.

28882405 28882431