Новини

06 Грудня 2019

Представники нашого ліцею прийняли участь у семінарі – упровадження сучасних форм і методів профорієнтаційної роботи, популяризація робітничих професій

28819505

 

   На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 22.11.2019 № 5/612-19 «Щодо проведення семінарів-тренінгів профорієнтаційного спрямування» Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти проведено семінар-тренінг «Упровадження сучасних форм і методів профорієнтаційної роботи, популяризація робітничих професій – вимога сьогодення» для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що залучаються до профорієнтаційної роботи в закладах загальної середньої освіти з учнями 8-11 класів. Основна мета семінару – упровадження сучасних форм і методів профорієнтаційної роботи, популяризація робітничих професій.

   Із вступним словом перед слухачами виступила Світлана  Ткаченко, директор НМЦ ПТО у Херсонській області.

   Андрій Кличановський, начальник відділу організації профорієнтації Херсонського ОЦЗ, акцентував увагу присутніх на важливості та актуальності профорієнтаційної роботи по популяризації робітничих професій та на помилках при виборі професії.

   Методичні рекомендації щодо проведення профорієнтаційних тренінгів надав Артем Мартиненко, завідувач навчально-методичної лабораторії практичної психології та соціальної роботи Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти».

   Представники нашого ліцею отримали практичні інструменти для підготовки та проведення занять-тренінгів з профорієнтації.

28819495 28819505