Новини

27 Листопада 2019

27 листопада 2019 р. викладач хімії Решетько Т.О. взяла участь у семінарі викладачів хімії закладів П(ПТ)О з теми: «Метод проектів – як засіб розвитку творчих здібностей учнів на уроках хімії»

28741824

 

27 листопада 2019 р. викладач хімії Решетько Т.О. взяла участь у семінарі викладачів хімії закладів П(ПТ)О з теми: «Метод проектів – як засіб розвитку творчих здібностей учнів на уроках хімії».

Метою семінару було: удосконалення знань викладачів хімії з питань проектної діяльності та обмін наявним досвідом роботи. Акцент було зроблено на тому, що згідно Державного стандарту повної загальної середньої освіти зміст та завдання курсу хімії вимагають нових підходів до організації освітнього процесу, спрямованих на формування ключових і предметних компетентностей учнів та розвитку їх творчого потенціалу, тобто не просто дати учням знання, а навчити застосовувати їх у повсякденному житті. Цього можна досягнути, використовуючи метод проектів. В навчальній програмі з хімії для 10-11 класів рівня стандарту, чинної з 1 вересня 2018 року, сказано: «Упродовж року учень обов’язково виконує один навчальний проект (індивідуальний або груповий) із предмета. Окрім цього, учні можуть брати участь і виконувати за бажанням кілька проектів».

28741824