Новини

21 Листопада 2019

Відбувся семінар-тренінг заступників директорів з виховної роботи «Тимбілдинг як засіб формування командного духу в педагогічному колективі» на базі ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище»

52043014-team-building-word-cloud-business-concept  timbilding-chto-takoe-timbilding

 

21 листопада на базі ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище» пройшов семінар-тренінг «Тимбілдинг як засіб формування командного духу в педагогічному колективі» для заступників директорів з виховної роботи.

Учасники семінару були ознайомлені з поняттям «Тимбілдинг», з етапами, які проходить команда у своєму формуванні, з ролями та правилами, що в ній існують; були розкриті загальні принципи формування ефективної команди, а також обговорювали як підвищити ефективність роботи виховної ланки закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

У ході семінару були запропонованіефективні інструменти для дієвої комунікації та окреслені шляхи до утвердження принципів довіри й відповідальності у колективі. Учасники  були залучені до проведення вправ «Закон гармонії», «Мене непокоїть те, що в коробці», анкетування «Самооцінка щодо управління командою». Творчих вправ «Правила ефективної команди», «Таблиця ролей», тестування «Ваш депозит», вправи-притчі «Єднальна нитка».

Заступники директорів з виховної роботи отримали рекомендації по створенню команди, що максимально ефективно працюватиме задля досягнення поставлених перед нею цілей.

28685422 28685447