Новини

22 Травня 2019

На базі нашого ліцею пройшло чергове засідання Школи лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста Херсона під назвою «Лідер і його команда»

заставка-Бондар


  На базі нашого ліцею пройшло чергове засідання Школи лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста Херсона під назвою «Лідер і його команда».

   Заняття-тренінг для  слухачів школи організувала та провела методист НМЦ ПТО Бондар Н.П.

  З інформацією про діяльність учнівського самоврядування Херсонського професійного суднобудівного ліцею виступив президент Бистров Данило.

   З метою визначення особливостей формування та функціонування команди, сприяння формуванню в учасників навичок роботи у команді, усвідомленню ефективності використання стратегії співробітництва на шляху спільного досягнення мети слухачам школи було запропоновано вправу «Історія команди», визначені та прокоментовані риси лідера та членів групи.

  З особливостями результативного співробітництва лідера та команди активісти учнівського самоврядування ознайомилися на прикладі американського підприємця і винахідника Стіва Джобса.

   Для мотивації особистісного росту лідерів учнівського самоврядування, для роздумів над сенсом життя методист процитувала вислів С. Джобса: «Будьте відповідальними за свій ріст. Ви і тільки ви вирішуєте, як прожити своє життя. Десятки годин у соцмережах менш продуктивні, ніж той самий час, затрачений на навчання. Кінець кінцем «вистрелить» той, хто найбільш допитливий  і намагається випробувати себе в різних сферах».


26619600 26619656