Новини

02 Квiтня 2019

Вітаємо Саприкіна Сергія (учень гр.291), який отримав диплом ІІ ступеня ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка і викладача Шостенко Неонілу Олександрівну, яка підготувала переможця

261220492

 

Мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка – одна із найвагоміших подій в освітянському житті. Це захід, що покликаний підняти престиж української мови і літератури, підвищити рівень загальної мовної культури, виявити творчо обдаровану учнівську та студентську молодь, майбутню плеяду літературних митців та сприяти розвитку її потенціалу.

Спільним рішенням оргкомітету та журі фінального етапу ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка було визначено переможців (Наказ №418 від 01.04.2019 року Міністерства освіти і науки України). Серед них і учнень нашого ліцею: Саприкін Сергій (гр.№291), який отримав диплом ІІ ступеня.

Саприкін Сергій

Вітаємо Сергія,

а також викладача Шостенко Неонілу Олександрівну,

яка підготувала переможця ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!

Букет-розовых-роз-Аква-101-шт1