Новини

19 Лютого 2019

Активісти учнівського руху нашого ліцею взяли участь у засіданні Школи лідерів учнівського самоврядування закладів ПТО Херсона. Тема засідання: «Як зростити в собі лідера?»

 samovryad210219 1

Як зростити в собі лідера? Під такою назвою пройшло чергове засідання Школи лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти Херсона.

Активістів учнівського руху гостинно зустрів ДПТНЗ «Херсонський професійний ліцей зв’язку та поліграфії».

Заняття-тренінг для слухачів школи організувала методист НМЦ ПТО Бондар Н.П. З метою визначення факторів, які впливають на формування лідерських якостей, сприяння формуванню в учнів почуття відповідальності за власні дії та розуміння їх впливу на оточуючих проведено вправу «Коло», мозковий штурм «Що робить людину лідером?», вправу «Фактори, що впливають на формування лідерських якостей», інтерактивну гру «Болото». Активісти учнівського руху отримали поради з самовиховання, рекомендації для зняття психологічного напруження, тривожності.

Президент обласної ради учнівського самоврядування Цілинська А. запросила представників училищних рад до обговорення актуальних проблем.

Для мотивації лідерів учнівського самоврядування, для роздумів над сенсом життя методист переповіла притчу «Два зернятка» та акцентувала увагу на необхідності формування лідерських якостей для досягнення своєї життєвої мети.

14 березня було визначено Єдиним днем учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

 samovryad210219 1
 samovryad210219 2