Новини

19 Вересня 2018

19 вересня 2018 року НМЦ ПТО у Херсонській області проведено вебінар на тему: «Особливості викладання загальноосвітніх предметів у новому навчальному році», активну участь у ньому взяла Решетько Т.О.

Решетько взяла участьу семінарі заступників директорів з навчальної роботи і методистів Херсонщини

   19 вересня 2018 року НМЦ ПТО у Херсонській області проведено вебінар на тему: «Особливості викладання загальноосвітніх предметів у новому навчальному році».

   Директор центру Світлана Ткаченко у своєму виступі наголосила на важливості сучасного навчання, яке є компетентністним, а отож, орієнтованим не на засвоєння визначеного обсягу знань, а передусім на пізнання життєвих реалій, у яких ці знання мають значення.

   Учасники семінару обговорили вимоги, зміни до типових освітніх програм з загальноосвітніх предметів. Крім працівників центру (Бондар Н.П., Марухнич О.В., Павліха В.С., Воличенко О.О.), виступили викладачі – методисти Ейсмантович О.М., Іванчук І.М., Возниця Б.М. (ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище»), Решетько Т.О. (ДНЗ «Херсонський професійний суднобудівний ліцей»).

   Не залишилось поза увагою питання навчальних досягнень учнів за результатами державної підсумкової атестації з української мови у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Решетько взяла участьу семінарі заступників директорів з навчальної роботи і методистів Херсонщини