Новини

18 Вересня 2018

18 вересня 2018 року на базі Новокаховського професійного електротехнічного ліцею викладач нашого ліцею Решетько Т.О. взяла участь у семінарі-тренінгу голів МК класних керівників та вихователів учнівських гуртожитків закладів ПТО

Решетько в Каховке

   Тема засідання «Молодь має захищати свої права» була обрана відповідно до плану заходів Кабінету Міністрів України на 2018 рік з реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!» та рекомендацій листа МОНУ від 07.08.18 р. № 1/9-486 «Про деякі питання організації в закладах освіти виховної роботи щодо безпеки й благополуччя дитини у 2018-2019 н.р.».

   Семінар-тренінг  проведено  з метою активізації  знань  про  права  людини,  зокрема права дітей; про  негативні соціальні явища та шляхи їх подолання; закріплення практичних навичок вирізнення проявів насильства у повсякденному житті; відпрацювання практичних навичок протидії булінгу; формування розуміння безпечного освітнього середовища; розвитку вміння педагогів знаходити конструктивні шляхи для виходу з конфліктних ситуацій; поширення  інформації  про  можливості  системної  тренінгової роботи з дітьми, батьками та педагогами задля подолання насильства над дітьми в закладі освіти.

   Учасників семінару взяли участь в обговоренні визначеної проблеми. Решетько Т.О. виступила з презентацією флешмобу «ВсеЩоТебеНеВбиває».

   Члени обласної секції голів МК класних керівників усвідомили: головне право дитини – право на безпечне освітнє середовище, на захист честі та гідності.

Решетько в Каховке Бондарь