Новини

19 Квiтня 2018

19.04.2018. Єдиний День учнівського самоврядування в нашому ліцеї

21430021

   Єдиний День учнівського самоврядування в ХПСЛ пройшов у два етапи. Напередодні на зборах активу (президент А. Бондаренко) було розроблено план проведення заходу. Серед запланованого, випуск радіо газети, рейд чистоти на території ліцею та в гуртожитку, спортивні змагання з волейболу між учнями та викладачами, контроль за відвідуванням навчальних занять, проведення відкритих уроків та занять виробничого навчання.

   Учням запропонували обрати, яких саме викладачів, майстрів виробничого навчання вони будуть дублювати. Краковський Павло виконував обов’язки директора ліцею, Бистров Данило – заступника директора з виховної роботи, Попов Сергій – старшого майстра, Коржов Андрій – художнього керівника.

21430019

   Підготовлені конспекти, проведені уроки засвідчили відповідальне ставлення дублерів до своїх обов’язків. Серед активістів слід відзначити Сергулю Владислава, Онищенка Андрія (урок математики); Непом’ящого Богдана, Бардася Андрія (урок спецтехнології «Будова та обладнання суден»). На високому рівні проведено урок біології Сахацьким Максимом та Грицаком Андрієм. Найкращими у професійній майстерності виявився дублер-старший майстер Попов Сергій та дублери-майстри виробничого навчання: Магдюк Олексій та Сизоненко Олександр.

21430020

21430021

У спортивних змаганнях з рахунком 2:1 перемогла команда учнів.

21430022

   Змістовно пройшло засідання активу при директорові ліцею, де обговорювалися питання організації дозвілля учнів в гуртожитку та покращення умов навчально-виробничого процесу.

   Єдиний День учнівського самоврядування продемонстрував самостійність учнів у прийнятті будь-яких рішень та високу відповідальність за виконання своїх доручень.

21430023