Новини

05 Березня 2018

5 березня 2018 року викладач нашого ліцею Решетько Т.О. прийняла участь у «круглому столі» викладачів біології та екології за темою: «Моя формула успіху», який був проведений у формі вебінару на базі НМЦ ПТО у Херсонській області.

20835898

 

5 березня 2018 року викладач нашого ліцею Решетько Т.О. прийняла участь у «круглому столі» викладачів біології та екології за темою: «Моя формула успіху», який був проведений у формі вебінару на базі НМЦ ПТО у Херсонській області.

20835898-2 208359042-2

   У своєму виступі методист НМЦ ПТО Людмила Воїнова  звернула увагу педагогів на модель успішного викладача, на критерії успішності.

  Викладачі представили свої творчі родзинки, цікаві прийоми, відеоролики, які використовують у своїй роботі з метою підвищення зацікавленості учнів, розвитку їх творчих здібностей, що сприяє ефективному проведенню уроків.

   Викладачі зосередили свої виступи на використанні smart-технологій. Адже при використанні smart-технологій змінюється роль викладача, яка передбачає не трансляцію «готових істин», а якісну навігацію по інформаційно-комп’ютерним технологіям та світовим інформаційним ресурсам. Інші викладачі переконували, що при проведенні уроків можна використовувати презентації, які створили учні. Створюючи комп’ютерні презентації, учні набувають найважливіших у сучасних умовах навичок: критичне осмислення інформації, виділення головного в інформаційному повідомленні, уміння систематизувати й узагальнювати матеріал.