Новини

25 Лютого 2018

Увага! Особливості ЗНО-2018 року

zno 2018

   6 лютого 2018 року розпочато реєстрацію для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Реєстрація триватиме до 19 березня 2018 року.

   Основна сесія зовнішнього оцінювання проходитиме з 22 травня по 13 червня, 24 травня відбудеться обов’язкове для всіх випускників тестування з української мови та літератури.

   21 червня учасники тестування дізнаються результати, отримані за здачу тестів, на своїх офіційних сторінках. В цей же день навчальним закладам будуть відправлені відомості з результатами державної підсумкової атестації їх випускників.

   У 2018 році кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання матиме право скласти тести не більше ніж з чотирьох навчальних предметів.

   Результати зовнішнього оцінювання з трьох навчальних предметів будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації за рівень повної загальної середньої освіти. До переліку предметів, які будуть зараховані як результати ДПА включені тести ЗНО з української мови та літератури (частина тесту з української мови), математики або історії України (частина тесту періоду ХХ — початку XXI століття), а також по одному з навчальних предметів за вибором випускника: історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької або французької мов.

   Випускники старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2018 року, які хочуть зарахувати результат ЗНО з іноземної мови як оцінку за державну підсумкову атестацію і вивчали цю іноземну мову на профільному рівні, повинні здавати відповідний предметний тест рівня В2.

   Отримати додаткову інформацію можна за телефоном (0552) 35-35-69 або на сайті Херсонського РЦОЯО http://khersontest.org.ua/

Увага! Радимо не відкладати реєстрацію на останні дні.