Новини

16 Ciчня 2018

Учні нашого ліцею з групи №221 Шухмін Олександр та Ковтун Олексій (керівник Боговін К.А.) отримали Диплом ІІІ ступеню обласного конкурсу новорічних композицій «Альтернативна ялинка», номінація «Стилізована ялинка». Вітаємо!

Диплом ІІІ ступеню Альтернативна ялинка   IMG 0823

   З метою виявлення талановитої учнівської молоді, розвитку та популяризації образотворчого мистецтва протягом грудня 2017 року та січня 2018 року було проведено щорічний обласний конкурс новорічних композицій «Альтернативна ялинка» серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів Херсонської області. Засновником обласної виставки-конкурсу є Федерація дитячих громадських організацій Херсонської області «Веселкова країна дитинства», організатор – Херсонський державний будинок художньої творчості.

МЕТА ВИСТАВКИ-КОНКУРСУ

  • пропаганда серед молоді бережливого ставлення до природи;
  • розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді;
  • формування практичних умінь та навичок учнів по виготовленню новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну тематику;
  • сприяння розвитку альтернативного мистецтва в Україні.

   Експозицію підсумкової виставки склали 423 новорічні  творчі роботи, виконаних в різних техніках та напрямках образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

   Конкурс засвідчив високий рівень майстерності представлених робіт. Ступінь володіння показав про різносторонній погляд на сучасне мистецтво. Використання учасниками конкурсу технічних можливостей як традиційних, так і новітніх технік образотворчого та декоративного-прикладного мистецтва, дало можливість учням виконати складні за будовою творчі роботи.

   Учні нашого ліцею з групи №221 Шухмін Олександр та Ковтун Олексій (керівник Боговін К.А.) взяли участь у щорічному обласному конкурсі новорічних композицій «Альтернативна ялинка» та отримали Диплом ІІІ ступеню у номінації «Стилізована ялинка». Вітаємо!

Диплом ІІІ ступеню Альтернативна ялинка IMG 0823