Новини

12 Грудня 2017

Викладач нашого ліцею В.П.Ковтуненко прийняла участь у круглому столі викладачів та майстрів виробничого навчання з професій зварювальних робіт, який відбувся у Новокаховському вищому професійному училищі.

2017 12 12 Каховка семинар-3

   12 грудня у Новокаховському вищому професійному училищі зустрілися викладачі спецдисциплін та майстри виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної освіти) освіти Херсонщини з професій зварювальних робіт, щоб поділитись власним викладацьким досвідом та творчими доробками з теми:«Сучасне комплексно-методичне забезпечення професії як засіб удосконалення професійної компетенції учнів».

   У привітальному слові методист НМЦ ПТО Вікторія Кір’язова зазначила: «Сучасний розвиток суспільства актуалізував необхідність вивчення такого поняття як компетентність майбутнього кваліфікованого робітника. Кожен учень – творча індивідуальність, яка потребує особливого підходу. Ідея формування творчо розвиненої особистості повинна бути провідною в роботі закладу освіти, у якому створене таке середовище, де формується нова людина - як творча особистість. Для досягнення поставленої мети система роботи з розвитку творчої особистості має бути органічною сукупністю змісту, методів, форм, прийомів та засобів, які ставлять її в умови суб’єкта творчої діяльності й забезпечують формування особистості як дослідника».

   У ході круглого столу педагоги:

  • Балан Г.В. (Новокаховське вище професійне училище),
  • Ковтуненко В.П. (Херсонський професійний суднобудівний ліцей), 
  • Карпенков О.Ф. (Новокаховський професійний електротехнічний ліцей) поділилися своїм досвідом роботи з питань створення електронних підручників та їх використання у навчальному процесі.

   Учасники круглого столу відвідали відкритий урок виробничого навчання з теми «Ручне плазмове різання пластин з листової сталі малої товщини у нижньому положенні».

2017 12 12 Каховка семинар-2 2017 12 12 Каховка семинар-4
2017 12 12 Каховка семинар 2017 12 12 Каховка семинар-5