Новини

15 Березня 2017

День відкритих дверей у нашому ліцеї — це щорічний захід, метою якого є залучення випускників загальноосвітніх шкіл до вступу в ДНЗ «ХПСЛ»; надання інформації школярам про умови вступу та напрямки навчання в ПТНЗ, відповісти на всі питання абітурієнтів

ласкаво-просимо 

 

    День відкритих дверей в нашому ліцеї — це щорічний захід, метою якого є залучення випускників загальноосвітніх шкіл до вступу в ДНЗ «Херсонський професійний суднобудівний ліцей»; надання інформації школярам про умови вступу та напрямки навчання в ПТНЗ, відповісти на всі питання абітурієнтів відносно умов вступу та напрямків навчання.

    Сьогодні в наш ліцей прийшли всі , хто стоїть на порозі дорослого життя, першим кроком у яке є вибір такої професії, яка буде не лише задовольняти матеріальні потреби, а й приносити задоволення. На ринку праці стрімко росте тенденція популярності робітничих професій, які є актуальними в наш час, і роботодавці залюбки приймають на роботу майстрів із «золотими руками».

    Саме таких висококваліфікованих робітників готують у Державному навчальному закладі «Херсонський професійний суднобудівний ліцей», який має гарну матеріально-технічну базу, сучасно обладнані кабінети, лабораторії та майстерні, а педагогічний склад ліцею є справжньою гордістю.

    ДНЗ «Херсонський професійний суднобудівний ліцей» готує висококваліфікованих робітників та спеціалістів, які мають попит на ринку праці як у нашій країні, так і за її межами.

     15 березня  до на с завітали  учні загальноосвітніх шкіл №2, №9, №13, №14, №16, №57.

    Для всіх охочих стати кваліфікованим робітником «День відкритих дверей» відкриває великі можливості вибору цікавих та перспективних професій.

    Було організовано виставку творчих робіт учнів, екскурсії до майстерень та навчальних кабінетів,а також відвідали історичний музей ліцею, який визнаний найкращим у Херсонській області.

6 IMG 9017
IMG 9012 IMG 9014
IMG 9009 IMG 9058
IMG 8942 IMG 8944
IMG 8984 IMG 9067
IMG 9071 IMG 9078
IMG 9108 IMG 9111
ласкаво-просимо