Новини

10 Грудня 2015

10.12.2015. В рамках тижня природничо-математичного циклу викладачі Решетько Т.О. та Ранюк Г.В. підготували і провели змагання між командами учнів на тему: «Хімія навколо нас»

Тиждень хімія біологія 6

    Природа – це все, що нас оточує. Все, на чому зупиниться ваш погляд, є або витвором природи, або його створила людина. Людина завжди вивчала навколишній світ, вона розмірковувала над природними явищами, порівнювала властивості предметів, які спостерігала, шукала їх застосування у своєму житті – людина набувала знань про природу. За багато століть накопичилось чимало знань про природу, тому виникла необхідність їх розмежувати. Так утворились окремі науки: ботаніка, зоологія, фізика, астрономія, географія, хімія. Кожна наука розв’язує своє коло завдань. Усі разом вони дають змогу пізнати природу. Біологія вивчає рослинний, тваринний світ і людину. Що ж вивчає хімія? Хімія – одна з природничих наук. Вона вивчає речовини, закономірності їх перетворення і застосування.

   На тему:«Хімія навколо нас» було проведено цікаве змагання  між командами учнів, яке підготували і провели викладачі Решетько Т.О. та Ранюк Г.В.

 Тиждень хімія біологія 2Тиждень хімія біологія 1

Тиждень хімія біологія 3 Тиждень хімія біологія 4

Тиждень хімія біологія 6 Тиждень хімія біологія 5