Новини

16 Червня 2015

В ліцеї пройшов конкурс - фотогалерея «В кожній людині живе геній»

фотоаппарт

    Згідно з планом роботи ліцею з 1.06.2015р. в ліцеї проходив конкурс-фотогалерея «В кожній людині живе геній», в основі якого основна тематика «Моя країна - Україна». В конкурсі взяли участь викладачі та майстри в/н, працівники ліцею. Це: Токарева І.М., Чорна О.М., Шкотіна І.В., Сердюк Л.М., Решетько Т.О., Ранюк Г.В., Ярошенко І.В., Токарь К.О., Носаньова О.С., Рогоцька Н.Ю.,
Маслій Н.М., Круглов Ю.О., Петрова Т.А., Боговін К.А., Каленчук Т.В., Ковтуненко В.П.

   Основними критеріями оцінювання були: відповідність фотографії та її назви темі конкурсу, а також дотримання формату А4 та обов’язковість виконання на фотопапері.

   На конкурс були представлені 60 фотографій. Всім учасникам вдалося розкрити і продемонструвати красу і велич різних регіонів України та рідної Херсонщини, унікальні пейзажі, архітектурні споруди та сюжети з життя людини. Кожне фото, безсумнівно є унікальним витвором мистецтва і, практично, всі заслуговують на визнання. Проте за результатами голосування членів колективу та учнів призерами визнані такі фотографії:

  • І місце – фото «Гідропарк» (№55), автор Чорна О.М. – 22 бали;
  • ІІ місце – фото «Крим – це Україна! Крим, повертайся додому!» (№23), автор Носаньова О.С. – 18 балів;
  • ІІІ місце – фото «Українкою я народилася!» (№60), автор Каленчук Т.В., фото «Рідний Дніпро. Плавні» (№40), автор Токарева І.М., фото «Місце щасливих людей»(№24), автор Вічна О.В. – 16 балів.

   Також були відзначені фото викладачів, які при голосуванні отримали велику кількість балів: Шкотіної І.В. «Романтична Херсонщина», Рогоцької Н.Ю. «Майбутнє України», Решетько Т.О. «Белеет парус одинокий…», Ярошенко І.В. «Хто в Крим, а я - в Кринки!(О.Вишня)», Ранюк Г.В. «Дивлюсь я на небо та думку гадаю», Маслій Н.М. «Купальська ніч», Круглов Ю.О. «Свято завжди з нами! І це – не фотошоп!».