Новини

02 Лютого 2015

В рамках одного з проектів «Народна броня» Всеукраїнського центру волонтерів ДНЗ ХПСЛ ще з кінця жовтня минулого року по теперішній час займається виготовленням екранів броньованої техніки

2   3

     В рамках одного з проектів «Народна броня» Всеукраїнського центру волонтерів (Організатор Херсонського осередку Максим Станіславський) ДНЗ «Херсонський професійний суднобудівний ліцей» ще з кінця жовтня минулого року по теперішній час займається виготовленням екранів броньованої техніки. Волонтери для цього закупили більше 2 тонн металевої стрічки, електроди та надали необхідні креслення. Учні та майстри виробничого навчання в вільний від навчання час виготовляють захисні екрани для броньованої техніки.

     Необхідно зауважити що як учні так і співробітники ліцею зібрали кошти та передали їх Всеукраїнському центру волонтерів, які в свою чергу закуповують всі необхідні матеріали.

     На сьогоднішній день виготовлено чотири комплекти таких екранів для захисту БТРів.

     Нещодавно навчальний заклад отримав замовлення від небайдужого бізнесмена з Херсону для виготовлення снігозбирального1

ковшу для робіт з розчистки доріг від снігу.

     Учні та майстри виготовили буржуйку для обігріву, яка стане в нагоді нашим бійцям та сподіваються отримати замовлення для подальшого їх виготовлення. 

     Наразі збираються кошти для закупівлі металу, щоб виготовляти такі необхідні взимку буржуйки.

  4  3