Новини

24 Серпня 2019

Колектив вітає всіх із Днем Незалежності України

den nezaleznosti

Дорогі друзі!

  listivka 2  Колектив державного навчального закладу «Херсонський професійний суднобудівний ліцей»  вітає Вас із ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ – світлим святом Української Державності. Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

    День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

    Незалежність – символ нашої нації. Вона нагадує нам – якого ми славного роду діти. Ми зможемо подолати всі труднощі. У нас досить таланту і сили здійснити задумане.

     Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця - як безліч річок і потічків зливаються в один могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.

    В цей урочистий день всенародного свята Колектив нашого ліцею сердечно бажає Вам, дорогі друзі, щастя, радості і добра. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі.

Любіть Україну у сні й наяву,28

Вишневу свою Україну,

Красу її, вічно живу і нову,

І мову її солов'їну.

                                                                          Слава Україні!