Новини

04 Квiтня 2014

Декада професійної майстерності

konkurs teor 6 

    Згідно з планом роботи ліцею, з метою розвитку пізнавальних інтересів учнів, поглиблення та поширення знань з обраних професій, виявлення творчих здібностей учнів, популяризації і реклами професій з 25 березня по 04 квітня 2014р проходила декада професійної майстерності.

    Під час проведення декади були проведені такі заходи: конкурс стінних газет «Інноваційні технології у професії», виставка «Творчий майстер – творчий учень», конкурси фахової майстерності з професій: («Слюсар-ремонтник», «Токар», «Верстатник широкого профілю»,  «Електромонтер», «Столяр», «Маляр», «Зварювальник»), а також конкурси, вікторини з професій, КВВ, екскурсії на підприємства.

    Під час проведення Декади учні показали свої знання з професій, уміння мислити, ерудицію, швидкість, кмітливість.

    Декада відкрилася лінійкою, на якій були озвучені заходи, виставкою творчих робіт учнів та конкурсом стінних газет.

    Конкурс стінних газет пройшов під гаслом «Інноваційні технології в професії», в яких учні висловили свої знання в професіях.

    Виставка учнівських творчих робіт повинна показати результат роботи учнів та майстрів в/н за рік  і проходила під девізом «Творчий майстер – творчий учень».

  Журі відзначило вироби груп:

І місце – гр. 211 (майстер в/н Власюк Р.В.);

                    гр. 361 (майстер в/н Чумаченко А.С.);

ІІ місце – гр. 161 (майсте р/а Іванець А.А.);

ІІІ місце – гр. 391 (майстер в/н Долженко М.П.).

   Конкурси фахової майстерності проводилися з метою підвищення професійної майстерності, популяризації фахових здобутків, розвитку творчої активності учнів. Конкурси фахової майстерності проходили у два тури: теоретичного та практичного.  Практичний тур конкурсу проходив у виробничих майстернях.

konkurs teor 2 konkurs teor 3 konkurs teor 7

DSC 0168-2  y stanka tokarkonkurs svarka 2

 konkurs svarka 1 konkurs svarka 4konkurs svarka 5