Новини

23 Серпня 2021

Прийміть найщиріші вітання і побажання з нагоди Дня Державного Прапора!

з Днем Прапора

 

Шановні друзі!

Прийміть найщиріші вітання і побажання з нагоди Дня Державного Прапора!

   Протягом століть український народ боровся за право бути вільним на своїй землі. І саме під синьо-жовтим стягом наша нація утвердила віковічну ідею про державність і самостійність, виборола свободу та незалежність.

   Проте наша незалежність оплачена дорогою ціною — неймовірною кількість життів тих, хто помирав за ідею вільної України зі зброю у руках і без неї, незліченною кількістю років втраченої свободи тих, хто сидів за неї у таборах і в’язницях. І сьогодні українці борються за свій суверенітет, ризикуючи здоров’ям, віддаючи свободу і життя.

   Повага до нашого синьо-жовтого стягу – це повага громадян до своєї історії та культури, запорука збереження громадянського миру та міжнаціональної злагоди.

   Саме тому День Державного прапора України – це одне з тих свят, які уособлюють почуття гордості українців за свою Батьківщину.

   Шановні друзі! З нагоди Дня Державного Прапора і річниці незалежності України колектив нашого ліцею бажає Вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, сімейного затишку, успіхів у справах та починаннях. Нехай на нашій землі знову запанує спокій і злагода, а у серцях завжди палає вогник надії на щасливе майбутнє нашої країни.

Слава Україні!

Згадайте в цей день тих, хто за наш прапор склав свої голови...

Згадайте в цей день тих  хто за наш прапор склав свої голови