Новини

11 Травня 2017

Інформація про підсумки проведення щорічного обласного конкурсу декоративно-прикладного мистецтва «Сміється писанка у всій її красі»

IMG 1847

   З метою виявлення талановитої учнівської молоді, розвитку та популяризації декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва протягом квітня 2017 року було проведено щорічний обласний конкурс «Сміється писанка у всій її красі».

   У зазначеному заході взяли участь вихованці професійно-технічних, позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів 13 районів області, міст Херсона, Нової Каховки, Каховки, Голої Пристані (всього 592 учні). Експозицію підсумкової виставки склали 555 пасхальних композицій, виконані в різних техніках та напрямках образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

   Конкурс засвідчив високий рівень майстерності представлених робіт. Ступінь володіння та використання учасниками конкурсу технічних можливостей як традиційних, так і новітніх технік декоративно-прикладного мистецтва показав про різносторонній погляд на сучасне мистецтво. Представлено велика кількість індивідуальних, складних за будовою творчих робіт.

   Після підведення підсумків журі визначило переможців.Учень нашого ліцею, Картичкін Олександр, став призером і виборов І місце у номінації «Сучасна писанка» (Наказ №40 від 11.05.2017).

   Вітаємо всіх, хто прийняв участь у конкурсі.

IMG 1843