Новини

17 Лютого 2016

17 лютого 2016 у актовій залі проводилася зустріч з воїнами - інтернаціоналістами, присвячена 27-ій річниці виведення радянських військ з Афганістану «Не допусти війни у ці світи»

IMG 6043

    17 лютого 2016р. у актовій залі проводилася зустріч з воїнами - інтернаціоналістами, присвячена 27-ій річниці виведення радянських військ з Афганістану «Не допусти війни у ці світи». На зустрічі були присутні:

  1. Столяр Володимир Пилипович – голова Херсонської обласної організації Українського Союзу ветеранів Афганістану, полковник запасу.
  2. Ткач Олександр Олексійович – старшина спецназу МВФ.
  3. Гончаренко Вадим Іванович – полковник запасу.
  4. Жижко Юрій Володимирович – полковник запасу СБУ.
  5. Абакумов Олександр Сергійович – співробітник ДНЗ «ХПСЛ».
  6. Лозицький Едуард Володимирович – співробітник ДНЗ «ХПСЛ».
  7. Ямковой Юрій Сергійович – співробітник ДНЗ «ХПСЛ»,

які виступили зі спогадами про воєнні часи, своїх друзів. Прозвучала розповідь про нашого учня  Павла Суща, який загинув, виконуючи інтернаціональний обов’язок в  Афганістані. Загиблих вшанували хвилиною мовчання.

   До меморіальних дощок наших учнів, які загинули в різні часи (в Афганістані і АТО) були покладені квіти.

   В ході зустрічі Олександр Ткач виступив зі своїми піснями. Були   проглянули відеокліпи з документальними кадрами війни в Афганістані.

   Учнями ліцею була підготовлена концертна програма, в якій прозвучали пісні: «Кукушка», «Фронтовой вальс», «Небеса», «Ми прагнемо змін».

   В кінці зустрічі гостям вручили квіти та сфотографувались на пам’ять.

IMG 5932 IMG 5933

IMG 5991 IMG 5946

IMG 6016 IMG 6032

IMG 6026 IMG 6042