Новини

02 Березня 2016

2016.02.03 Учні та працівники ліцею виступили з концертом для пацієнтів і медичних працівників Херсонської обласної лікарні «Хоспіс» та надали благодійну допомогу

 DSCN1899

    Усі люди на Землі мають родину, близьких, друзів, знайомих. Але ніхто не може гарантовано застрахуватись від самотності та тяжких захворювань. Подивимося правді у вічі, люди, які потребують допомоги, є в кожній країні. Щодня їм доводиться проходити крізь безліч випробувань, від пошуку їжі до, банальної, неможливості поділитися з кимось своїми переживаннями.

     На щастя, у світі ще є люди, готові допомагати всім і кожному: маленькій дитині, безпритульній жінці чи самотньому дідусеві.

    «Ділитися любов’ю і теплом з кожним, виховувати повагу, співчутливе та толерантне ставлення до людей похилого віку»з таким девізом працює

     Волонтерський Рух нашого ліцею. Цей рух базується на спільності інтересів, бажань, надій, ідей учнів й передбачає реалізацію поставлених цілей та самореалізацію учнів.

    Діяльність учнів-волонтерів відбувається на засадах власної волі. Їх діяльність є неприбутковою, добровільною, корисною для інших людей та суспільства у цілому.

    Головна мета – сприяння розповсюдженню волонтерського руху у нашому місті, виховання у себе таких моральних цінностей, як милосердя, толерантність, працелюбність, прагнення до взаємодопомоги, активізація процесу згуртування учнівського колективу.

    Давайте допомагати всім, хто цього потребує. Адже ніколи не знаєш, що приготувала тобі доля та де ти завтра опинишся.

DSCN1890 DSCN1891

DSCN1894 DSCN1893

DSCN1898 DSCN1900

IMAG1003