Новини

01 Липня 2016

1 липня 2016 року в ДНЗ «ХПСЛ» пройшов випускний вечір. Слова вітання лунали в цей день від батьків, рідних та друзів випускників

Шарики выпускной

        Сьогодні, 1 липня 2016 року, ми зібралися з нагоди особливого свята. Свята, що лежить на межі дитинства та дорослого життя. Свята, в якому переплелися радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Це свято зібрало разом нашу дружну родину: учнів, викладачів, батьків.

         Навчання, яке пройшло в нашому ліцеї – невелика відстань в житті людини, але яка вона об'ємна!

      Залишився позаду казково – незвіданий світ пізнання. Попереду самостійне життя. Радісно розправляти крила і боляче залишати такі рідні місця, де було пережито стільки яскравих, неповторних моментів.

        Життя людині дається один раз. І жоден подих, жодне слово, жодне зітхання, жодну посмішку не змінити і не повторити, не пережити вдруге. Перегорнуто сторінку дитячих літ, перед вами чистий аркуш. Заповніть його без помилок так, як учили вас ваші наставники.

       Кожен із вас має свою найзаповітнішу мрію. Цінуйте її, боріться за неї  і нехай поруч з вами крокують Віра, Надія і Любов.

         Дорогі випускники! Ви вступаєте у нове життя. Нехай на вашій довгій життєвій ниві завжди будуть хліб і сіль. Шануйте батька і матір, які дали вам життя і ростили вас.

       Шануйте вчителів і майстрів, які дали вам знання і прагнули виховати вас чесними і добрими людьми. Любіть свій край, чесно і високо несіть горде наймення Людини. Не забувайте, що ви вчилися для того, щоб розум і серце, свої фахові знання віддати людям.

         Не заплямуйте доброго імені своїх батьків і честі рідного закладу. Хай чистим полотном стеляться ваші життєві шляхи. Покидаючи стіни рідного ліцею пам’ятайте, що справжні скарби – скарби вашої душі: доброта, щирість, совість.

шарики в небе